Als je van spelen leren kan

Webinar over verbindend spelen, voor ouders van jonge kinderen.

Als je van spelen leren kan

Kinderen hebben er nood aan om hun gevoelens te delen en om spanningen te ontladen en dit kunnen ze onder andere doen via verbindend spel. Tijdens dit spelen richt je als ouder je aandacht op je kind en vanuit die verbondenheid kan je kind bepaalde gevoelens verwerken. Verbindend spelen maakt ouderschap gemakkelijker en leuker, versterkt de band met je kind(eren) en helpt kinderen ongedwongen de beste versie van zichzelf naar boven te brengen.

In deze online infoavond zal Nele Flamang een heleboel inzichten met je delen. Ze vertelt eerlijk en authentiek over haar praktijkervaringen om jou te inspireren. Herontdek je eigen speelinstinct en breng zo meer verbinding en plezier in je ouderschap en in je gezin. Aan de hand van voorbeelden toont de spreker wat werkt en waar je aandacht voor moet hebben bij het opvoeden van drukke kinderen.

Over spreker Nele Flamang

Nele Flamang is mama van Lotte (2016) en Lis (2020). Ze is logopediste, stotter- en stemtherapeute en Aware Parenting instructrice. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Als je van spelen leren kan'.

Infopunt Huis van het Kind Roeselare

Gasthuisstraat 10
8800 Roeselare

051 80 59 00

huisvanhetkind@roeselare.be

We willen graag weten wat je over deze vorming vond

Geef jouw mening